Despre mine si echipa Silver Fox

Eu sunt Andrei – pasionat de fotografie, videografie si creatie digitala

Salut, eu sunt Andrei si sunt pasionat de fotografie si film inca din copilarie, cand ma jucam cu aparatele din laboratorul foto al tatalui meu. In primii ani de scoala am avut si primul meu aparat foto Smena, de fabricatie ruseasca, pe care am inceput sa deprind tainele fotografiei.

Au urmat ani de joaca si creatie, trecandu-mi prin mana diverse aparate foto si camere video, pe care le-am utilizat atat pentru a-mi hrani pasiunea, cat si pentru a explora noi teritorii in acest domeniu.

In ce priveste educatia, sunt licentiat in drept si teologie didactica, avand si diploma de master in drept european si relatii internationale, precum si diploma de master in teologie. Cu toate acestea, pasiunea pentru fotografie, film si creatie digitala m-a directionat pe cu totul alt drum.

Astfel, incepand cu anul 2004 am fost implicat profesional in domeniul foto-video, iar in anul 2014 am obtinut si certificatul care atesta calificarea de fotograf profesionist.

In tot acest timp am legat relatii de prietenie si colaborare cu alti colegi de breasla. Impreuna am realizat diverse proiecte fotografice de-a lungul anilor, proiectul Silver Fox fiind o consecinta a acestor colaborari.

Ador adrenalina oferita de participarea la evenimente in calitate de fotograf sau videograf. De asemenea, imi place sa fac echipa cu clientii mei, astfel incat rezultatul final sa fie unul de exceptie.

Momentan detin propriul studio foto, dotat cu lumini profesionale, fundaluri si recuzita, avand astfel posibilitatea de a va oferi sedinte foto de portret, de familie, de maternitate, fotografie de produs si multe altele.

Va astept cu drag sa imi faceti o vizita la studioul foto situat in Otopeni si sa apelati la serviciile foto-video pe care le ofer prin intermediul acestei pagini.

Cu ce ma ocup

O parte din activitatea mea

agsdix-fas fa-church

Fotografie de Botez

In ce priveste fotografia si videografia de eveniment, botezul ocupa un loc important in activitatea noastra.

agsdi-wedding

Fotografie de Nunta

Indiferent ca este vorba de cununie, nunta, save the date sau trash the dress, echipa noastra va sta la dispozitie.

agsdix-smt1-camera-alt

Fotografie de Familie

Sedinte foto de familie,  in studio sau outdoor, momente de nepretuit pe care sa le revedeti cu drag.

agsdi-portrait-2

Fotografie de Portret

Oferim sedinte foto de portret sau de familie, in studio, outdoor sau in locatia preferata de dvs.

Colaborez cu

Portofoliu Foto

Doriti sa colaboram?

Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati: